About Houndsditch 关于我们

Shop Online 网上购物

Please visit our collections pages.

N.B. All prices quoted are in US Dollars. Please use Google currency converter to calculate in your own currency.

请浏览我们的收藏品页面。

备注:所有价格均为美元。请使用链接中的谷歌货币换算器来计算您本国的货币值


https://www.google.com/finance/converter

Houndsditch is a brand specialising in high-end cufflinks containing antique coins from all over the world, set in silver with hand-set precious and semi-precious stones and plated with gold.

 

Houndsditch 是一家专门定制高端袖扣的品牌,收集世界各地的古钱币,以白银作底并手工镶嵌镀金宝石与半宝石。

Follow Us 追踪我们

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2016 by ​Houndsditch

 

Facebook

 

Instagram


Linkedin

  

  

作品集

 

关于 Houndsditch

Houndsditch 是一家专门定制高端袖扣的品牌,收集世界各地的古钱币,以白银作底并手工镶嵌镀金宝石与半宝石。

早在公元前2800年至2600年间,袖扣就成为男性衣橱中不可缺少的一部分。使用古董钱币作为袖扣,体现了装饰品本身悠久的历史,以及多个世纪来的发展与变迁。

 

我们的所有袖扣都由香港本地的工作室制作。

 

想了解更多设计独特的吊坠、戒指与胸针,欢迎联系 info@houndsditch.com.hk 详询我们的作品集。